БЛОГ НА МАРТИН РАЛЧЕВСКИ

БЛОГ НА МАРТИН РАЛЧЕВСКИ
Мартин Ралчевски

7.12.2015 г.

Безкрайна нощ / ENDLESS NIGHT


След години усилия и труд, най-накрая, романът 'Безкрайна нощ' (ENDLESS NIGHT) излезе на английски.
Наличен е в Amazon .
ТУК


After a long hard work, finally my novel 'ENLESS NIHGT' is published in English.
It is available in Amazon now.
HERE




Вестник 'СТАНДАРТ'


10 коментара:

Анонимен каза...

Не се познаваме лично и затова моля да ме извиниш, че се обръщам на "ти", но благодарение на прочетените от мене твои произведения, те чувствам безкрайно близък и скъп. Ти пишеш така, че бъркаш директно в душата на човек и след прочетеното той никога вече не е същият. Бъди благословен с още много творчески години в Божие име и за Божия слава!
Мариана Йовчева

Анонимен каза...

Браво! Много талантлив, много хубаво пише! Истинска гордост за "нашите"! Жалко, че точно той не е сред преподавателския състав на БФ в София, но като се замисля, по-добре да не му пожелавам такава горчива чаша....Бог да направлява перото му!Даниела.

Анонимен каза...

Тази прекрасна книга вече ще стане достояние и на англоговорящите! На добър час!

Анонимен каза...

Поздравления, господин Ралчевски, не само за самото издаване на книгата, но най-вече за това, че сте се преборили върху корицата и да стои името "Ралчевски", а не "Рал", както, ако правилно си спомням, Ви притискаха да е преди време!

Анонимен каза...

Пожелавам всичките ти книги да бъдат издадени на английски и не само :)

Анонимен каза...

Здравейте, Мартин! Изключително ми е приятно,че мога,макар и виртуално да се докосна до хора като Вас.Имам нужда от красивата творба,имам очи ,за хора като Вас.И понеже нямам таланта, хора,които са мои приятели ,такива творци като Вас ми дават необходимата доброта и красота в живота.Навлязох във вашия свят и ми хареса.Един мой и Ваш приятел ми каза прекрасни думи за Вас.Благодаря Ви.

Анонимен каза...

Здравейте, господин Ралчевски! В момента чета разказите ви събрани в книгата "Емигрант." Отдавна не бях чела нещо толкова просто и съществено, без поза и интелектуалничене. Нещо истиско и докостващо сърцето. Знаете, казват, че няма истина, която да не може да бъде разказане на дете. Разказите ви, както и стегнатият Ви стил на писане, съдържат точно тези малки истини от големият живот, които са съставните части на всичко около нас. Особено ме трогна до сега разказа за жената, която след десет години опити успяла да зачене и искала само да благодари на чудодейната икона. Така е. Човек трябва да благодари, а не само да иска. Аман от префърцунени и излишни неща! Продължавайте да пишете все така. Още не съм довършила Емигрант, но от сега виждам, че ще трябва да прочета и другите Ви книги. Поздрави, Йорданка

Анонимен каза...

Привет Мартин! Благодаря за твоите книги само човек излезнал от родината си или посветил се на Бога може да достигне в дълбоките води на живота и да открие своето призвание.

Анонимен каза...

Прочетох Емигрант. Изключително дълбока и най-вече реалистична. Елена

Анонимен каза...

Прочетох книгата ти ''Емигрант''. Бях в автобуса... Много ми се искаше някой да ме попита какво ми е, защо стискам книгата ти и оставям да ми текат сълзите. Уви това не стана... Но аз им разказвах наум, през последните дни много говоря за разказите, за съдържанието им. На приятели и роднини. Колко често си ме накарал да се подсмихна, но повече бяха моментите на размисъл и на тъга. Много нови неща открих за себе си, и нещо много важно разбрах – аз съм от ония „средностатистически“, повече спонтанни, отколкото верни християни, но ми е много приятно да принадлежа към кръга на твоите читатели! Откакто е започнала Новата Година съм цял извор на обич всякакъв вид. И най-хубавото в това е, че и получавам неочаквани откликвания и дори нови излияния.

Благодаря!

Бъди здрав, и семейството ти също! Нека за всички ви годината бъде успешна и наситена с много незабравими моменти!