БЛОГ НА МАРТИН РАЛЧЕВСКИ

БЛОГ НА МАРТИН РАЛЧЕВСКИ
Мартин Ралчевски

27.08.2016 г.

Публикации за ''Антихрист''



''Това е книга за Христос и Неговите верни. Книга, която ще е полезна на мнозина, защото подготвя възрастните и техните деца да се замислят за надигащата се „мерзост на запустението''
Д-р Десислава Панайотова
Няколко думи за ''Антихрист'' в сайта на БПЦ:

ТУК



''Памет за края''
Д-р Калин Михайлов за ''Антихрист'':

ТУК






3 коментара:

Анонимен каза...

От години не бях чел книги(остарях, изгубих упоритост, не ме привличаха, сменях жанровете...все имаше някаква причина). "Антихрист" е изгълтах за 24 часа. Трябва ми време за да я преглътна. Все още не знам с какво ме привлече и дали ми харесва. Просто исках да ви поздравя за нея, различна е (от това което аз познавам) Браво !

Анонимен каза...

Тази книга трябва да бъде прочетена най-малко защото можем да видим себе си на мястото на героите и да преценим до кого сме по-близо духом. За мен прагматизмът не е безобиден. Той не е полезен в света на християнина. Господ не е прагматик. Той е Любов и това, което дава е контрастно на живота в света, то се разминава, то е различно. Д.

Анонимен каза...

Поздравления за хубавия роман. Купих го на представянето, но чак сега го прочетох за рекордно време...изненадах се как го прочетох на един дъх....същото се случи и със хората на който го бях дал да го четат. По интерсесното е че всеки от нас намира себеси главно в ролята на Йоана и Кристина.... а пък и всичките имаме усещането че времето което живеем много наподобява на това което е описано в романа...странно но факт.