БЛОГ НА МАРТИН РАЛЧЕВСКИ

БЛОГ НА МАРТИН РАЛЧЕВСКИ
Мартин Ралчевски

28.08.2016 г.

Снимки ''Антихрист'' - София и Пловдив


Представяне на ''Антихрист'' в клуб ''Перото'' НДК

ТУК



За романа ''Антихрист'' в предаването ''Делници'' ТВ Евроком:

ТУК

















3 коментара:

Анонимен каза...

Здравейте! Открих Ви сред мои приятели в социалната мрежа и се радвам, че ме допуснахте в това пространство. Книгите Ви ми дават надежда за младото творящо поколение. Приемете моите почитания с пожелание за благоприятно време за писане и реализиране на нови творчески идеи.

Анонимен каза...

Г-н Ралчевски!, искам да Ви кажа, че бях впечатлен от романа ''30 паунда'', който прочетох на един дъх. Мога да кажа с чисто сърце, че преживявах всеки ред от книгата заедно с вашите герои, а финала ме разтресе емоционално. Личи си, че познавате Православието и живеете в него. Сега ще прочета новия ви роман ''Антихрист'', като съм сигурен, че отново сте пресъздали всичко толко истински. Пожелавам ви много здраве и творчески успехи! И нека Господ ви пази и небесни ангели следват всяка ваша стъпка!

Анонимен каза...

Само вчера вечерта съм прочел половината книга... Адмирации!!! По иначе дълбокия и екзестенциален въпрос и с помощтта на някой конспиративни теории, които в повечето случай не са конспиративни и си заслужават задълбочен поглед и с наглед обикновен език сте пресъздали всичко толкова добре. ''30 Паунда'' я прочетох за 3 дни, тази ще е за два. Много малко книги ме грабват така г- н Ралчевски. Благодаря ви за това, че споделяте таланта си с нас. Много добре, пишете.
Сотир Чалъков