БЛОГ НА МАРТИН РАЛЧЕВСКИ

БЛОГ НА МАРТИН РАЛЧЕВСКИ
Мартин Ралчевски

13.01.2018 г.

Народната Библиотека в Пловдив


Благодаря на организаторите от “Аптека за душата” за топлото посрещане в Народната Библиотека и на всички пловдивчани, които жертваха петъчната си вечер и дойдоха на срещата.
Толкова хора и такъв жив интерес не бях очаквал.
Тричасовата беседа премина леко и неусетно.
Чувствах се щастлив. Надявам се разговорът да е бил полезен.
Бог да ви благослови!

4 коментара:

Анонимен каза...

И ПАК НЕ НАМЕРИ ВРЕМЕ ДА ДОЙДЕШ ДО РУСЕ !!!!! ЖАЛКО !!!!

Анонимен каза...

Здравейте, г-н Ралчевски, много съжалявам но поради служебни ангажименти не можах да присъствам на срещата в Народна библиотека "Иван Вазов", но с +божията помощ ще присъствам на някоя следваща среща.Прочел съм три ваши книги "30 паунда"; "Емигрант" и "Антихрист", които много ми помогнаха да осъзная нашата православна вяра.Те бяха за мен като неделно училище по вероучение, колкото и да ви звучи парадоксално това.Желая да се осведомя как мога да закупя повече книги ваши за да ги подаря на училищни или читалищни библиотеки или други подобни институции чрез които вашето представяне на християнските ценности по вашия човешки достъпен начин да се популяризира.

Анонимен каза...

Oбичаме те, Марти! Слава Богу за все! Здраве и благословение за теб и твоето семейство! Амин!
Ирена

Анонимен каза...

Литературната среща не беше по калъп, а доста раздвижена - с умни въпроси на водещата, уместни примери от госта, силна подкрепа от публиката. Този формат на представяне действа.