БЛОГ НА МАРТИН РАЛЧЕВСКИ

БЛОГ НА МАРТИН РАЛЧЕВСКИ
Мартин Ралчевски

10.06.2018 г.

НАЙ-БОГАТАТА СТРАНА



Има неща в този свят, които ако човек има будна съвест никога не може да приеме. Когато чух за принудителното отнемане на деца от родителите им в Норвегия потръпнах от ужас. Всеки нормален човек знае какво означава връзката: Родител – Дете. Особено връзката между майката и детето. Тя е неприкосновена! Благословена! Свята! Затова почти няма майки на този свят, които да не милеят за децата си. Както и деца, които да не обичат майките си. Духовното и физическото здраве, както и душевния мир на всяко дете се постига само и единствено, когато е близо до майката. Това са факти, които освен, че са естествени, са и научно доказани.
По брутен вътрешен продукт на глава от населението Норвегия е най-богата страна в света! Това ще рече, че поради големите добиви на петрол в Северно море и малкото по численост население на страната всеки норвежец, в общ план, притежава повече средства от гражданите на другите страни в света. Причините този ужас на принудителна раздяла на деца от родителите им да се случва именно в тази толкова богата и уредена държава не е лесно да бъдат разбрани. Но статистиката е наистина ужасяваща. Тя сочи, че от 100 родени деца в Норвегия 91 са застрашени да бъдат насилствено отнети от родителите им поради съмнения, че те не се грижат правилно за тях.
В социалните мрежи се написа много по темата и затова няма да бъда многословен. Ще кажа само едно единствено, но крайъгълно и съществено нещо, което трябва да се знае като свидетелство, че норвежкото законодателство в това отношение е крайно погрешно! При отнемането на децата норвежките служби им обясняват, че тази раздяла е за тяхно добро и че те ще получат по-хубав живот далече от родителите си. Но, за съжаление, никой не пита децата дали те самите желаят това да се случи! Твърдят, че децата имат големи свободи в Норвегия и, че са истински личности, затова безусловно те имат право на по-добър живот. Но за да бъде зачетена свободната им воля и да няма принуда над личността е задължително да се потърси и тяхното съгласие по този най-съществен въпрос! „Ние преценихме, че тук семейната среда не е подходяща за теб моето момче (или момиче). Затова сега ще те отведем. Ти искаш ли да тръгнеш с нас? Искаш ли да си далече от мама и татко?“ Така трябва да питат норвежките социални служители децата, независимо от тяхната възраст, преди да ги отнемат. В противен случай едва ли има човек на тази земя, който не би си помислил, че случващото се там е истинско мракобесие и сатанизъм, вдъхновено и водено от древния злобен дух на ненавист към човечеството! Духът на диктатурата, лъжата, омразата, неправдата и страданието. Духът на антихриста!



1 коментар:

Анонимен каза...

Право по мазола ме настъпа! Задушавам се от гняв, като чуя за такова нещо. Полудявам от мъка, само като си представя какво изживяват малките душички при тези отнемания. Само който не е гледал клипове как отнемат деца от родителите им, не може да си представи за какво става въпрос. Трябва да си завършен садист и психопат, ако не ти трепне сърцето. За съжаление тази изродска практика я има вече и в България и се прави, не защото примерно майката е наркоманка, няма я с дни и злоупотребява с алкохол, а защото поради бедност, няма пари за бойлер или пералня. Санким бабите на социалните все с перални са ги перяли и все в бойлери са топлили вода! Защо се прави, смятам че на всеки е ясно- това са практики на последните времена- управляващите света имат нужда от морални уроди. И като видяха, че колкото и да заблуждават и увреждат морално родителите, те все пак предават на децата си добри неща и промяната в човеците не върви с целената от въпросните управляващи скорост, решиха просто да отделят децата от родителите им. Така горките деца, са напълно във властта им и те могат и правят от тях това, което им е изгодно. Да пази Бог децата и да вразуми тези, които ги обричат на мъки, далеч от родителите им!
Гинка Радева