БЛОГ НА МАРТИН РАЛЧЕВСКИ

БЛОГ НА МАРТИН РАЛЧЕВСКИ
Мартин Ралчевски

4.03.2020 г.

МОЛИТВА


Напредва работата ми по новият роман „ВЕЧНОСТ“.
По него има още труд, проверка, сверявания, редакция и т.н. преди да се превърне в книга, но най-важното е, че е започва да му се вижда леко края.
Предвиден е да излезе на книжния пазар през април 2021 г.
В аванс ще споделя малка част от него. Една молитва.
Може да я чуете ТУК



5 коментара:

Анонимен каза...

Прекрасна молитва!

Анонимен каза...

Прослушах "Молитва" от вече довършения ти засега последен роман "Вечност", може би няма да повярваш , но по време на слушането аз мисленно бях пред олтара на храм "Александър Невски" и пред Иисус Христос.
Молитвата е и разговор и изповед пред Бог.
Ще чакам с нетърпение излизането на романа и ще го закупя, дано не се повтарям, но има смисъл в живота, има за какво човек да живее.
Поклон, дълбок поклон пред теб приятелю, ти който караш хората да коленичат пред Бог и да изричат своите думи на страдания и които чакат опрощение и пречистване от Бог.
Хвала на таланта който имаш, изказвам своето голямо възхищение, че Бог ме направи приятел с един човек с голяма духовност и голяма човешка чистота в твое лице.
Горд съм, че си мой приятел!!!
Георги

Анонимен каза...

Мартине, за Слава на Бога ти казвам, че не съм слушала по-дълбока, по-прочувствена и по-дълга от тази молитва. Докосва сърцето и плачат очите...Благодаря ти!

Анонимен каза...

Бояна Делчева
Наситена, изчерпателна молитва, в която има величание, славословие, благодарение, сърдечно коленопреклонение, покаяние, копнеж за единение в Божествената любов и насочване на душевните стремления единствено към небесното Царство, молба за предпазване от високоумие на духовно подвизаващия се, памет за смъртта и отдалечаване от греха, молитва за предпазване от злото, моление за земната родина, за православно вярващите, която нататък се разширява и включва целия свят и цялото творение, като еманация на любовта. Молитва на влюбената в Бога душа, която копнее за Синовството на богоуподобения!

Анонимен каза...

Слава на Бога!Боговдъхновена молитва!Достоен химн на любовта Божия!На величието и великолепието на Небесният цар Христа!На красивото премъдро Божество!!Молитва възвеличаваща великолепието на нашият Създател и Творец -всичко е създал премъдро и красиво с огнените езици на боговдъхновеното!Навсякъде война ,мрак беди -а в душите ни мир ,тишина любов и светлина -там е Христос!Какво блаженство е да обичаме нашия великолепен княз на мира и любовта!Да му благодарим за благодеянията за милостта ,любовта и даровете на своята благодат!Да бъдем предани и верни любящи чеда на Бога!Да воюваме и да прославяваме святото име Господне!Да преуспяваме в добродетелите Господни и да бленуваме да се завърнем в нашето отечество -Небесният Йерусалим!царството Божие!където е озарено от светлината Господня!във вечният блажен живот с Христа!Много чувствена ,боголюбива и възвеличаваща Божията красота молитва!Топли и сгрява душата!Бъди благословен и укрепен от Божията сила и любов!Да ти дари Бог вдъхновение да проповядваш Божието свято слово чрез романите ти!....и в людите божии да пламти божествен огън и да пребъдват в любовта Божия!Благодарим ти! чакаме с уважение романа!Господ да те закриля теб и милото семейството!Слава чест и поклонение Господу!и ангелско пеене "Алилуя!"Амин! Снежа