БЛОГ НА МАРТИН РАЛЧЕВСКИ

БЛОГ НА МАРТИН РАЛЧЕВСКИ
Мартин Ралчевски

29.09.2021 г.

Записи от срещите в София, 2021 г. и две интервюта

 

Запис от срещата-разговор в София, 20. 07. 2021 г.,

модератор доц. Костадин Нушев  ТУК


БНР Нощен Хоризонт, 21. 07. 2021 г., 

водещ Мая Данчева  ТУК


БНР, Ден на християнското семейство, 21. 11. 2021 г. ТУК


Пир по време на чума, 18. 10. 2021 г.  ТУК


5 коментара:

Анонимен каза...

Поздравявам те за това твое представяне в радиото, Марти! Живото твое слово въздейства силно и в радиоефира, не само в романите ти! Сега очакваме филмовата версия на твоето творчество, с което се надявам емоционално да събудиш спящите човешки души! Бог да благославя делото ти!

Анонимен каза...

Bravo! Dano skoro ni zaradvate s novina za filma.

Анонимен каза...

Интервюто в радиото ми хареса най-много. Да, чудесна книга с отговори на много житейски въпроси! Още повече ми хареса "Смисълът в живота", а сега чета "Вечност". Книгите на Мартин Ралчевски са като една пътека към Бога, намираш себе си, откриваш християнските ценности, които осмислят живота ти! Много съм му благодарна.

Анонимен каза...

"Пир по време на чума"! Благодаря за възможността да прочета това чудесно интервю и на Вас - г-н Ралчевски и на журналиста Илиян Кузманов.

Анонимен каза...

Марти,добро утро,
прочетох "Антихрист" и съм изумен от силата на Господ,че ти даде възможност да напишеш този прекрасен роман,доколкото разбирам романа си го писал във времето доста преди 2021 година и ли не е така. В романа видях нещо, което не всеки може да направи, т.е така да пише, че човек не знае романа дали не е написан едва ли не вчера, тъй като събитията които описваш в романа са много актуални за времето в което живеем (международни катаклизми, противоречия във вярата на хората на кого и как да вярват, но все пак колкото и да си опитва този самозванец Натан Шац да се прави на "интересен", вярата на много хора ще си остане Христова вяра, че по силна вяра към Господ няма и не може да има дори това да струва мъки и страдания които поне аз видях в лицето на една майка (Кристина) и една млада жена в лицето на Йоана, която макар голямото терзание към първата си любов, остана вярна на Господ, макар,че доколкото разбирам от епилога, че това май е бил един сън, но аз го възприемах като една голяма любов както към Господ така и към истинската любов на двама силно влюбени.
Прости ми ако не съм успял да напипам добре това което четох, но свалям шапка на теб като човек който храниш всеки свой читател с духовна храна!