БЛОГ НА МАРТИН РАЛЧЕВСКИ

БЛОГ НА МАРТИН РАЛЧЕВСКИ
Мартин Ралчевски

8.07.2024 г.

"ПОСЛЕДНО ОБЕЩАНИЕ"

Скъпи приятели,

„Последно обещание“ излезе от печат и вече е в книжарниците. В началото на книгата за кратко отново ще се срещнете с Николина и Анна от „Не затваряй очи“, за да преминете по-късно през живота на главния герой Симеон, който е скромен и тих, но и сякаш обречен да не е щастлив. Бог обаче казва, че силата Му в немощ се познава. Това е история за борбата на добрия и чувствителния с неправдата и болката на този свят. За намирането на пътя към истината и правдата, за предателството и малодушието, но и за силата на любовта. За принудителната раздяла, прошката, неочакваните обрати и чудото.
Книгата ще бъде представена на 16. юли от 18.30 ч. от актрисата Ирен Кривошиева и от мен в клуба на Архитекта в София на улица Кракра 11. В предстоящия православен игрален филм Ирен Кривошиева играе важна роля, натоварена с много емоции. В началото на представянето тя ще разкаже и сподели детайли около снимането на филма, а после заедно ще преминем към новата книга.

Книгата е налична за поръчки: ТУК

Видео: ТУК

Откъс: ТУК



5 коментара:

Анонимен каза...

Благодаря.

Анонимен каза...

Ще се видим там :)))

Анонимен каза...

Благодаря Ви за поредното Откровение,за мен Вашите книги са такива-появяват се в точния момент и време.Благодаря за вдъхновението и сбъдването на Вярата.🙏

Анонимен каза...

Прочетох я! Разтърси ме толкова много....не мога кажа нищо повече, преди да я асимилирам на спокойствие и помисля над всичко това което прочетох!!!! Сега, знам само, че си ми любимият писател.🤗🌹❤️.
Няма друга съвременна храна за душата на нас многогрешните, като твоите книги! Няма!

Анонимен каза...

Страхотни романи и сборници Марти! Прочетох ги всичките за половин година, като през това време все повече и повече пълниха душата ми с любов към Бога! Благословени бъдете ти и цялото ти семейство!