БЛОГ НА МАРТИН РАЛЧЕВСКИ

БЛОГ НА МАРТИН РАЛЧЕВСКИ
Мартин Ралчевски

8.07.2021 г.

ПОКАНА ЗА ПРЕДСТАВЯНЕ НА "ВЕЧНОСТ" И „АНТИХРИСТ“

 Скъпи приятели,

на книжния пазар е вече новото издание на „АНТИХРИСТ“.

По този повод и по повод на скорошното издаване на романа „ВЕЧНОСТ“ бих искал да ви поканя на представянето на книгите 

в София на 20. юли. 2021 г. от 18.30 ч. в централния дом на Архитекта. Адрес ул. Кракра 11, ет. 2. 

Той се намира зад Софийския университет. Залата е достатъчно голяма и държавните препоръчителните мерки за дистанция при подобни публични прояви ще бъдат спазени.

Книгите ще представи доц. Костадин Нушев.

Ще се радвам да се видим.


„Пандемичната обстановка в света размести устоите на обществата и обърка представите на милиони хора. На всички е известно, че масово се заговори за задкулисие и преднамереност в управлението на тази непредвидена стихия. Много бяха тези, които видяха във ваксините единственото предпазно средство срещу новата чума, но други напротив – видяха в тях търговски заговор и дори апокалиптични знаци. На фона на тази бързо развиваща се нова история пред очите ни едноименния роман на Мартин Ралчевски стана отново актуален и търсен. Книгата е с нова визия и допълнено съдържание. За нея е направен и кратък филм, който в началото шокира с болката поради неизбежността на предстоящото, но накрая завърша обнадеждаващо както е пророкувано в Откровението. Следвайки библейската нишка за края на света действието в творбата е колоритно и описателно, а чувствата и характерите на героите са искрени и сърдечни. Въпреки безкрайните изпитания и трудности основните персонажи накрая успяват да открият вечната надежда, устои и смисъл. Когато, малко преди края на писаната история, положението става наистина безнадеждно идват и запомнящите се утешителни думи: „Да, така е, сега е тъмно и страшно, но това ще е временно, защото победителят от тази последна битка е вече известен. Това е нашия Господ Иисус Христос.“

Новото издание на едноименния роман на Мартин Ралчевски беше продиктувано от постоянния интерес към него и от необходимостта да се осветлят апокалиптичните събития, които заливат света и за които политиците нямат еднозначно обяснение. Убедени сме, че тази прекрасна християнска творба ще помогне на много хора да намерят това обяснение и да утвърдят православната си вяра.“

издателство „ЕДЕЛВАЙС“

„Едно симпатично българско семейство в чужбина. Разтърсваща любов и плашеща нова световна действителност. Конфликт, раздяла, път. От западна Европа, през България, към необятния Изток. Едновременно роман и филм. От бъдещето! Болезнен, истински и реалистичен!“

Проф. Пламен Павлов


За поръчки с безплатни доставки следвайте връзките:

АНТИХРИСТ

ВЕЧНОСТ

Кратък филм за „Антихрист“

ТУК




5 коментара:

Анонимен каза...

По силни думи от Божието слово няма, Марти, не е задължително човек да бъде с надлежно богословско образование, за да вярва в Него, а хората като теб, които са точно с такова са сеячи на семената за вяра и любов към Господ, които помагат на хорат,а които все още се питат:
Има ли Господ, съществува ли Господ, и защо трябва да се вярва в Него, Марти, не знам дали разбираш езика с който пиша, но аз знам Господ има и всеки един трябва да го назовава по име, Той ще ги чуе,ва те ще повярват в неговата Божествена сила,взащото Бог е сила, път и светлина.
Ето защо има смисъл в живота, да ние трябва да повярваме че Господ го има, че Той е с нас както в хубавите и не толкова хубави моменти в живота ни, единствената мисъл на човек трябва да бъде че Господ го има!

Анонимен каза...

Поръчах си новата книга! Ще дойда и на представянията!

Анонимен каза...

С удоволствие ще присъстваме на тази среща. Мерси много за поканата.

Unknown каза...

Току що прочетох новата версия на романа Антихрист.Марти, съжалявам, че трябва да ти го кажа,но си се продал на задкулисието с тезата застъпена в романа за това което става в момента в света!Господ Бог да ти прости!Амин!

Seen in Bulgaria каза...

Успешна нова 2022 година! Web & SEO оптимизация