БЛОГ НА МАРТИН РАЛЧЕВСКИ

БЛОГ НА МАРТИН РАЛЧЕВСКИ
Мартин Ралчевски

6.10.2012 г.

3 коментара:

Анонимен каза...

Привет! Случайно ми попадна романът ви "Полубогиня". Възхитен съм от стила ви на писане. Правя асоциации с Анди Андрюс, не зная защо. На моменти и с Оскар Уайлд. Явно човешкото съзнание е така устроено, че да асоциира непрестанно. Прекрасното при вас е, че тези асоциациите, който правя, не миришат на копиране и фалш, което ми се е случвало с други автори. Поздравления за уникалния стил и духовната тема на романа. Непременно ще прочета и другите ви творби.
Поздрави!
Станимир Стойчев

Анонимен каза...

Чудесна творба- Тридесет паунда,много одухотворяваща и въздействаща. Ирена

Анонимен каза...


Здравейте, г-н Ралчевски.
Казвам се Пресиян, на 22 години.
Работя в най-голямата книжарница в Пловдив и през ръцете ми минават ужасно много книги. Веднъж един господин попита за Вашата нова книга - "Измама", но му казах, че още не сме я получили. Но след след няколко дни тя пристигна и реших да я отворя от гледна точка на това, че такава ми е работата и трябва да съм запознат с новите ни заглавия, въпреки че не си падам по съвременна българска литература.
Но се случи нещо странно - започнах да чета книгата и не усетих как почти съм я завършил. Искам да споделя, че чрез нея научих доста за това, как трябва да се радваме и на малкото, което имаме, защото някои и това нямат. Проумях, че не всичко е "пълният стомах", "красивите жени" и "ужасно скъпите коли". Нареждам Ви до любимите си автори и пожелавам всичко най-хубаво на Вас и близките Ви.

P.S. - Извинявам се, че изредих всичко толкова импулсивно и набързо, но така го мисля, така го чувствам.
С уважение.