БЛОГ НА МАРТИН РАЛЧЕВСКИ

БЛОГ НА МАРТИН РАЛЧЕВСКИ
Мартин Ралчевски

18.08.2013 г.

Романът ''Измама''

Скъпи читатели, новият ми роман ''Измама'' е вече по книжарниците.

Интервю в ''Стандарт'':    ТУК





2 коментара:

Анонимен каза...

Здравей. Днес дочетох книгата „30 паунда”. Искам да те поздравя от сърце. Толкова силно въздействаща, прекрасна и изпълнена с невероятни истини.
Героите ти носят прекрасни характери, преживяванията им са дълбоки, разтърсващи и поучителни. Толкова полза ми донесе тази книга, припознавах себе си и в единия и в другия герой.
Преди много години – в гимназията срещнах едно момиче, съученичка. Тъкмо се беше кръстила и приела православие. Двете с нея заедно откривахме духовните истини и имахме преживявания. Имах много добър духовен отец. Неговата съпруга имаше голямо желание да изживее края на дните си в манастира, където е израсла. Запознах ги с моята съученичка и това беше решаваща среща за нея. И двете постъпиха в манастира.
Светът днес става прекалено…”организиран”. Свят на измачкани официални костюми и табелки с имена върху реверите…
Едно момче от моя край също стана монах на Атон и аз винаги казвам на майка му, която понякога страда, че единствено там е истинския живот.
Благодаря на Бог, че ме срещна с теб и твоето творчество. Може би това е едно от най-хубавите неща, които ми се случиха в Англия.
Много бих искала да намеря и другите твои книги, макар и он-лайн…
Д.

Анонимен каза...

Току-що завърших "Полубогиня" и се чувствам странно-познато и реших да не го оставям само за себе си..
Уникална книга, написана по уникален начин!
Поздравявам и Благодаря! За труда Ви! За "случайните" обстоятелства, при които книгата попадна в ръцете ми! И най-вече за това, че има вяра!
Aдриана