БЛОГ НА МАРТИН РАЛЧЕВСКИ

БЛОГ НА МАРТИН РАЛЧЕВСКИ
Мартин Ралчевски

8.12.2013 г.

''БЕЗКРАЙНА НОЩ''

Скъпи приятели,

най-после мога да обявя, че поради големия интерес, първият ми роман "Безкрайна нощ'' беше преиздаден.

Вече по книжарниците и може да се намери навсякъде.
На тези, които ми писаха, че я очакват (а и не само на тях) от сърце пожелавам приятно четене.

Книгата може да бъде поръчана от ''Сиела''
Повече  ТУК  
също и Тук

3 коментара:

Анонимен каза...

Без да бъда критик искам да споделя, че книгата наистина си заслужава отделеното време. Доста опорни точки има, върху които може да се замисли човек. И навярно доста хора са го сторили, след като са я прочели. Браво! Страхотна книга! Радваш ме и продължавай да твориш! Радвам се, че те имам за приятел!

Васил

ПП: Малко късен коментар, но по-добре късно отколкото никога все пак

Анонимен каза...

Здравейте, който е чел книгата ще разбере защо поставям коментар точно тук. Въпреки че началото на "любовта" към написаното от

Анонимен каза...

Здравейте, който е чел книгата ще разбере защо поставям коментар точно тук. Въпреки че началото на "любовта" към написаното от Мартин започва със следната случка. В края на миналата година ми отнеха шофьорската книжка за кратко време. Реших че за да си купя книга / защото не обичам да оставам без книга / трябва да избера нещо от малките книжарници в квартала. Тогава нямаше почти никакъв избор Полубогиня на Мартин Ралчевски и още 2 книги на други автори. Реших че ще се спра на Полубогиня. В момента в който започнах да чета започнах да разбирам много неща. Впечатлена бях - от стила на писане, от достъпния език, но най-вече от факта че книгата е написана от българин. Купих си Безкрайна нощ, след това ми подариха 30 паунда, а сега чета Измама. Единствената книга която не мога да намеря е Горски дух. Прочетох 30 паунда и Безкрайна нощ една след друга почти на един дъх и това което остава в главата ми с огромни букви е - Винаги има някой който ще ти помогне. Това ми вдъхна кураж за да продължа напред и да действам с моите планове за пълна промяна в живота ми. Казах си че трябва да вярвам в Бог, който винаги е бил до мен и ще продължа независимо какво мислят другите. Знам че ако наистина не губя вярата си ще се случат всички неща които съм решила да осъществя. Благодаря на Мартин за думите на надежда които са на всяка страница в прекрасните му творби и могат да ни накарат да повярваме и заобичаме себе си както Бог вярва в нас и ни обича.