25 Дек. 2017 г.

25 Дек. 2017 г.

27.10.2018 г.

ВТОРИ тираж на ''ДУША''


С радост, вълнение и благодарност към издателство „Си-М“ съобщавам, че вторият тираж на „Душа“ е вече факт!

Книгата е налична в книжарниците и в сайтовете за разпространение, например: Хеликон, Хермес, Сиела и др.

Също така може да я поръчате на email: dusha.sbornik@gmail.com
/Цена 14 лв./

По молба на НЧ „Развитие“, гр. Пещера записах един разказ от книгата.
Ако желаете може да го чуете: ТУКТоп 10. Класация на 'БГ книга' за септември:


Топ 10. Класация на 'БГ книга' за октомври:


Интервю: ТУК

3 коментара:

Анонимен каза...

Току що завърших да чета "Измама" - много силен роман, с много силно послание. Доста си поплаках накрая! Но много ми хареса романа, страшно много ми хареса. Аз между другото не знаех, че си е завършил богословския и много се зарадвах като прочетох. Нооо, разговорите с о. Васил и Боби бяха страхотни, всичките тези истории, които описваш, а и житията на светиите... просто много ми хареса целия роман, изразните средства и похвати, които използваш така добре... човек просто влиза в историята и я преживява..., смее се, плаче.... невероятно е! Просто нямам думи! Много ми хареса! Искам и "30 паунда" да прочета, защото много ме впечатли разказът ти за о. Антоний в "Душа", но докато си я поръчам нея, ще прочета "Антихрист", която вече имам. Благодарна съм на Бог, че пишеш толкова прекрасно, че те познавам, макар и само от фейсбук, и че имам възможност да се докосна до книгите ти! Много са силни!
Между другото аз съм от хората, които дреха няма да си купи, но книга ще си купи на всяка цена. До сега четях предимно духовна православна литература, откак се въцъркових от преди три години, и светските романи по принцип ги нямам за нищо...., но твоите.., нямах представа, че могат да съществуват такива прекрасни православни романи! Толкова смислени и толкова дълбоки, свързани с нашата вяра! И това много ме радва, защото е страхотен начин вярата и истината да достигнат до сърцата на невярващите!
Eлена Попова, София.

Анонимен каза...

А между другото, купих си всичките ти книги. Поръчах си ги онлайн и ми ги доставиха. Не можах да се стърпя... искам да ги прочета. ��
От една страна сюжета на романите ти, а от друга страна уникалният начин, по който си вплел в тях толкова практически духовни истини и напътствия за духовния живот....., това е просто вдъхновяващо. Аз чета и много духовна православна литература и толкова много неща от нея преоткривам в романите ти. Това за мен е нещо изключително! А вероятно има хора, които може би не четат духовна литература, но биха чели тези романи и така биха открили духовния живот в Православието.... това е, което си мисля докато чета. Отделно от това, за мен е много голямо удоволствие, а и същевременно преоткривам отново духовните насоки и напътствия на светите отци, които даваш... просто е невероятно..., нямам думи да го опиша.

Анонимен каза...

Книгата е чудесна! Прочетох я на един дъх и я препоръчвам на всеки, който не я е чел!