25 Дек. 2017 г.

25 Дек. 2017 г.

27.10.2018 г.

ВТОРИ тираж на ''ДУША''


С радост, вълнение и благодарност към издателство „Си-М“ съобщавам, че вторият тираж на „Душа“ е вече факт!

Книгата е налична в книжарниците и в сайтовете за разпространение, например: Хеликон, Хермес, Сиела и др.

Също така може да я поръчате на email: dusha.sbornik@gmail.com
/Цена 14 лв./

По молба на НЧ „Развитие“, гр. Пещера записах един разказ от книгата.
Ако желаете може да го чуете: ТУКТоп 10. Класация на 'БГ книга' за септември:


Топ 10. Класация на 'БГ книга' за октомври:


Интервю: ТУК

5 коментара:

Анонимен каза...

Току що завърших да чета "Измама" - много силен роман, с много силно послание. Доста си поплаках накрая! Но много ми хареса романа, страшно много ми хареса. Аз между другото не знаех, че си е завършил богословския и много се зарадвах като прочетох. Нооо, разговорите с о. Васил и Боби бяха страхотни, всичките тези истории, които описваш, а и житията на светиите... просто много ми хареса целия роман, изразните средства и похвати, които използваш така добре... човек просто влиза в историята и я преживява..., смее се, плаче.... невероятно е! Просто нямам думи! Много ми хареса! Искам и "30 паунда" да прочета, защото много ме впечатли разказът ти за о. Антоний в "Душа", но докато си я поръчам нея, ще прочета "Антихрист", която вече имам. Благодарна съм на Бог, че пишеш толкова прекрасно, че те познавам, макар и само от фейсбук, и че имам възможност да се докосна до книгите ти! Много са силни!
Между другото аз съм от хората, които дреха няма да си купи, но книга ще си купи на всяка цена. До сега четях предимно духовна православна литература, откак се въцъркових от преди три години, и светските романи по принцип ги нямам за нищо...., но твоите.., нямах представа, че могат да съществуват такива прекрасни православни романи! Толкова смислени и толкова дълбоки, свързани с нашата вяра! И това много ме радва, защото е страхотен начин вярата и истината да достигнат до сърцата на невярващите!
Eлена Попова, София.

Анонимен каза...

А между другото, купих си всичките ти книги. Поръчах си ги онлайн и ми ги доставиха. Не можах да се стърпя... искам да ги прочета. ��
От една страна сюжета на романите ти, а от друга страна уникалният начин, по който си вплел в тях толкова практически духовни истини и напътствия за духовния живот....., това е просто вдъхновяващо. Аз чета и много духовна православна литература и толкова много неща от нея преоткривам в романите ти. Това за мен е нещо изключително! А вероятно има хора, които може би не четат духовна литература, но биха чели тези романи и така биха открили духовния живот в Православието.... това е, което си мисля докато чета. Отделно от това, за мен е много голямо удоволствие, а и същевременно преоткривам отново духовните насоки и напътствия на светите отци, които даваш... просто е невероятно..., нямам думи да го опиша.

Анонимен каза...

Книгата е чудесна! Прочетох я на един дъх и я препоръчвам на всеки, който не я е чел!

Анонимен каза...

Тъкмо прочетох книгата ти ”Душа”
Това е книга написана от Душа и за Душата.
Ще си позволя да да направя един коментар за вярата в България специално.
Според мен тя изчезва.
А хората в България са зли и то меко казано.
От шест месеца съм в Германия и тук намерих страхотни приятели от Полша.Вече ще станат 18 месеца от както се боря за живот извън извратената действителност на България и всеки път в който аз помагам на някой българин ми се отвръща със лошо.
Не очаквам от някой да ми благодари за каквото и да е било,но клеветата е непростима.
Сега не допускам българи до мен.
Смятам,че Господ ми помага доста защото пътя по който вървя е доста труден и без божията помощ не бих се справил.
Навсякъде извън българските среди печеля доверие и уважение с отношението си към хората и усърдна работа.
В заключение ще кажа,че такива хора като теб са на изчезване.Този начин на мислене изчезва.
”Душа” я прочетох на един дъх и следващият път когато отида до България ще си купя всички останали книги надявам се и новата да е излязла до тогава.
За съжаление следващият път може да е един от последните които ще се върна в България.
Смятам,че е абсолютно не нужно човек да внася негативни емоции в живота си,дори и когато става въпрс за кратка екскурзия до родината си.
Съжалява за тази нотка на негативизъм от моя страна,но повярвай ми за 18месеца видях и преживях доста повече отколкото за целият си живот до тук.

Бъди благословен Марти,ти и цялото семейство!
����������

Анонимен каза...

Сега, през почивните дни на празниците, от как не съм на работа, дочетох "Полубогиня". ... Е, накрая естествено доста си поплаках на смъртта на Маноел и Дорес! Като цяло книгата е уникална! Разтърсваща! Имаше някой неща, които ми дойдоха малко в повече..., нооо като цяло просто се чете на един дъх и дъхът ти спира... как се казваше това на английски? - Breathtaking! Да, Breathtaking в истинския смисъл на думата. Уникална история, много завладяваща. Спирам тук, защото не намирам точни думи. Следващите, подредени на рафта ми са "Безкрайна нощ" и "Горски дух"..., но като се има предвид прочетеното до тук... мисля, че имам нужда малко да си поема дъх... �� Как я написа тази книга??? Според мен ти имаш уникална дарба от Бога да пишеш..., не че да те хваля, но от цялото си сърце го казвам!