БЛОГ НА МАРТИН РАЛЧЕВСКИ

БЛОГ НА МАРТИН РАЛЧЕВСКИ
Мартин Ралчевски

27.10.2022 г.

ПРЕДСТАВЯНЕ НА ВСИЧКИ МОИ КНИГИ В СОФИЯ



Скъпи приятели,

заповядайте в храм Света София на 2 Ноември 2022 г. в 19.00 ч. на Фестивала на православната книга в София. Там д-р Десислава Панайотова ще проведе беседа и ПРЕДСТАВЯНЕ на всички мои книги, които ще бъдат на разположение за разглеждане и закупуване.

Вижте повече за Фестивала православната книгаТУК








Запис на цялото събитие вижте: ТУК (и по-конкретно след 58.00 минута)

Вижте също и: ТУК

Обобщение, изградено върху заглавията на някои от книгите:

„Не продавай душата си за тридесет паунда, не затваряй очи, а бъди буден, за да не попаднеш в измама и заблуда и да не станеш жертва на антихриста, търси смисъла в живота, за да не се окажеш духовен емигрант спрямо Божието царство, помни, че имаш безсмъртна душа и, че в Христа имаш победа и възкресение, обичай, за да наследиш блаженството и Божията вечност!“

Д-р Десислава Панайотова



4 коментара:

Анонимен каза...

Супер! Там сме! А ще имат ли автограф?

Анонимен каза...

Деси винаги говори много хубаво и ще се радвам да я чуя и особено когато става дума за вашите книги, които всички вкъщи четем.

Анонимен каза...

Беше много вълнуващо.

Анонимен каза...

Благодаря за позицията Ви относно войната в Украйна! Сигурно ще загубите някои читатели по този начин, но други неща са по-важни. Ние като християни трябва да защитаваме по-слабите, а не да оправдаваме насилието с благовидни "православни" аргументи, които всъщност само се гаврят с това, което е казал Господ в Евангелието. Разбира се, всеки има право да мисли, както си пожелае... В крайна сметка, един ден всички ще отговаряме за думите и делата си.
Моля ви, хора, нека не позволяваме омразата и ненавистта да ни обладаят! Нека имаме поне мъничко любов в сърцето!
Тъжно е, че обществото е разделено, но просто пандемията и войната дадоха повод да си проличи, че сърцата ни са били далеч вече един от друг.
Maргарита