БЛОГ НА МАРТИН РАЛЧЕВСКИ

БЛОГ НА МАРТИН РАЛЧЕВСКИ
Мартин Ралчевски

19.04.2017 г.

"Novels That Reach Your Heart" (Романи, които достигат до сърцето ти)




Пожелавам всеки да изпита радост, подобна на моята.
Малкият му син да направи нещо толкова красиво и професионално, за да популяризира трудовете на баща си.

"Novels That Reach Your Heart"
(Романи, които достигат до сърцето ти)

Ако ви хареса - споделете го.

Видеото е
ТУК






...когато Джейсън осребри чекът, спечелен от лотарията се почувства блажен. Той се прибра наплиска лицето си със студена вода и седна пред компютъра да се похвали на света. Изведнъж обаче се сепна.
„Така или иначе вече съм достатъчно богат и никога повече няма да работя – каза си и се усмихна доволно, – защо пък да не си направя една шегичка...“ И написа най-унизителният пост, който бе писал през живота си. Излъга, че е в нужда и моли всеки, който има възможност да му услужи с някаква сума, но без ангажимент, ще върне парите!
Натисна <публикувай> и зачака.
За три дни постът му бе прочетен от триста и пет души. Положително отговориха само двама. Единия му предлагаше 20 долара. Другият 50.
Сутринта на четвъртия ден след публикуването на молбата му Джейсън, влезе в кухнята и си направи чаша топъл шоколад. После се върна и седна пред компютъра. Потри ръце, засмя се на глас и разкри истината, че вече е милионер и че предният му пост е бил експеримент. На двамата души, които му бяха протегнали ръка за помощ, той написа тлъсти чековете многократно надвишаващи предложенията им. Публикува ги в мрежата за назидание на останалите и излезе на балкона. Запали цигара и се загледа в далечината.
Странен човек беше Джейсън. Странен, но милостив и добър по сърце...

от ''Душа''
(предстои)

4 коментара:

Анонимен каза...

Чудесно Видео! Браво на момченцето! Да ти носи само радости! Те са венец на живота на родителя.

Анонимен каза...

Браво! Истина е, че докосват сърцето! Притежавам всичките и ги обожавам! Наистина докосват...

Анонимен каза...

Бог да Ви вдъхновява да пишете за Негова слава,за Ваша и наша духовна полза!Пожелавам Ви го като пенсионирана библиотекарка,тъжно гледаща кориците на книгите Ви в книжарниците /знаете как е с пенсиите,а и библиотеките не всичко могат да купят/Да сте жив и здрав! Пишете,пишете.. за интернета има вируси,но КНИГАТА е вечна!
Лилиана

Анонимен каза...

Купих "Безкрайно нощ". Писах за това. Нямах време да я чета,но я дадох на кръстника ми да я прочете. Той ми се скара повече да не му нося твои книги, вече 5 е прочел,защото изоставя работата си и не може да се откъсне. Затова те моля, не пиши повече книги! Шегувам се,разбира се.
Обадих му се и той плачеше,защото четеше края на книгата. Не съм я чела още.
😊 И се чудех защо е плаче.
Каза ми:
-Това момче пише страхотно!