БЛОГ НА МАРТИН РАЛЧЕВСКИ

БЛОГ НА МАРТИН РАЛЧЕВСКИ
Мартин Ралчевски

24.09.2023 г.

''НЕ ЗАТВАРЯЙ ОЧИ'' - ФИЛМ

Скъпи приятели, 

имам важна новина! След години ходене по мъките най-накрая е напът да се осъществи нашата голяма мечта България да се сдобие със своя първи игрален християнски православен филм. Тези от вас, които следят развитието на събитията знаят, че този филм трябваше да бъде екранизация по романа "Смисълът в живота". Така се случи обаче, че продуцентския екип заедно с Г-н Богдан Дарев, предпочетоха да се направи филм по романа "Не затваряй очи". С тази публикация искам официално да обявя, че събраните средства от компанията за "Смисълът в живота" са пренасочени към новата продукция "Не затваряй очи". Надявам се всички дарители да са съгласни с това, защото тематиката е сходна, а крайният резултат със сигурност ще е по-добър. До този момент е заснет половината филм. Ние сме убедени, че той трябва да бъде реализиран докрай. Затова и вярваме, че ще се намерят благочестиви хора, които да подпомогнат неговото дофинансиране чрез спонсорства и дарения. Приветстваме също и възможността за инвестиции като, при желание от Ваша страна, името Ви или това на Вашия бизнес ще бъдат добавени във всички рекламни материали, пана, билбордове, интернет страници и сайтове, както и в надписите на филма.

​За повече подробности или желание за разговор с продуцентския екип може да се свържете с мен. 

Очаквайте скоро още информация и снимки. Благодаря Ви. Бог да ви благослови!

​Банковата сметка на филмова къща Синархия ЕООД:  BG07RZBB91551012659188

​Основание: Дарение за православен филм.









Снимки: Христофор Балабанов

8 коментара:

Анонимен каза...

Чудна новина! Дай Боже филмът да бъде завършен!

Анонимен каза...

Най после! Който го прави или ще се провали, или ще стане известен!

Анонимен каза...

Пожелаваме успех на екипа, който работи по новия филм. Едва ли някой, който прочете книгата, ще съжалява..."Не затваряй очи" или казано по друг начин "Отвори очи" е послание. "Отвори очи", народе наш, и бъди участник в своето спасение, което Спасителят Христос, нашият Бог е приготвил за всички, които Го обичат! Книгата дава куража да следваме Христос, да отхвърлим всяко униние и обезверение като нация, да прозрем, че съкровищата, които са ни предадени от предците, които опазиха Православната ни Вяра, не само не са изчерпани, но, о, чудо!, никой не може да ни ги отнеме...Те са нашата идентичност, която е изворът в собствената ни градина..Достатъчно е просто да го открием. Безкористното добро е възможно! Тази е новата и най-добра новина за изтерзания ни от лъжи, фалшиви ценности, открит и скрит грабеж, и неприкрита омраза от врагове, народ! В книгата са разкрити съпротивителните сили на народа ни, който може да бъде безапелационно добър, безапелационно сърдечен, безапелационно верен на Христа Бога, дори до победа над смъртта...Чудно как може да стане това?! Препоръчвам Ви книгата, ще разберете. Подкрепяме новия игрален български филм, който може да направи посланието на книгата да оживее за нас с присъщите му средства за изразяване! Бог да помага на екипа и актьорите.

Анонимен каза...

Страхотно! Щом половината път е извървян, вярвам, че Бог ще благослови и останалия.
Успех и дано се случи по-скоро!
Бог да благослови!

Анонимен каза...

Все си мислих кога Мартин ще каже ,че ще има филм за тоя дето сме приказвали и ето дойде времето да съобщиш от все сърце се радвам.,че си успял ,Бог ще помогне да го довършиш!

Анонимен каза...

Наскоро я прочетох. Книгата е шедьовър! Поздравления Мартин Ралчевски. Ще участвам според възможностите си в подкрепа за филма.

Анонимен каза...

Браво!!!

Анонимен каза...

Супер, много се радвам!